Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Η αξιοπιστία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιχείρησης

      

Αρχική Σελίδα

Deca Durabolin και Sustanon 250 στεροειδή σωρών μαζικής οικοδόμησης δόσης κύκλων

Deca Durabolin και Sustanon 250 στεροειδή σωρών μαζικής οικοδόμησης δόσης κύκλων

Κίνα Deca Durabolin και Sustanon 250 στεροειδή σωρών μαζικής οικοδόμησης δόσης κύκλων προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Deca Durabolin και Sustanon 250 στεροειδή σωρών μαζικής οικοδόμησης δόσης κύκλων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Ycphar
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: 434-07-1

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία μυστικότητας
Χρόνος παράδοσης: 3-7 ημέρες
Όροι πληρωμής: Δυτική Ένωση, γραμμάριο χρημάτων, Bitcoin
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
CAS: 434-07-1 Όνομα Προϊόντος: Oxymetholone (Anadrol)
ΧΡΏΜΑ:: Λευκό M.F.: C21H32O3ss
M.W.: 332.48 Πρότυπα:: USP, CP
Υψηλό φως:

mass steroid cycle

,

mass gain cycle

Deca Durabolin και Sustanon 250 στεροειδή σωρών μαζικής οικοδόμησης δόσης κύκλων
 
 
 
Εβδομάδα Sustanon
1 250 mg
2 250 mg
3 500 mg
4 500 mg
5 500 mg
6 500 mg
7 500 mg
8 500 mg
9 250 mg
 
 
 
Σχολιάζει: Αυτό το πρόγραμμα μαζικής οικοδόμησης είναι παρόμοιο με τους άλλους κύκλους τεστοστερόνης, αλλά χρησιμοποιεί Sustanon 250, μια μορφή συνδυασμένης τεστοστερόνης που χρησιμοποιείται ευρύτερα στην Ευρώπη και άλλες περιοχές έξω από τις ΗΠΑ. Η συνολική στεροειδής δόση αυτού του κύκλου είναι 3.750 mg, εξαιρετικά κοντά στο ποσό που χρησιμοποιείται στον κύκλο #2 τεστοστερόνης. Ένα παρόμοιο επίπεδο καρδιαγγειακής πίεσης και οι ορατές παρενέργειες αναμένονται.
 
 
Υποστήριξη οιστρογόνου: (20-40 mg/ime'ra) ή anastrozole (.5-1 mg/ime'ra).
 
Γρήγορη λεπτομέρεια Oxymetholone (Anadrol)
 
 
Σκόνη Anadrol Oxymetholone
ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ CAS: 434-07-1
MF: C21H32O3ss
MW: 332.48
Αγνότητα: 98.31% από το HPLC
Πρότυπα: USP28/BP2003
Σημείο τήξης: 172.0~176.0°C
Εμφάνιση: Off-White για να χλωμιάσει - κίτρινο στερεό.
Δόση: 1 – 5 mg/$l*kg/ημέρα
 
 
Γενικές πληροφορίες Oxymetholone (Anadrol)
 
Anadrol/γενικές πληροφορίες Oxymetholone.
 
Το Oxymetholone, συνήθως γνωστό ως Anadrol λόγω του πρώτου κατασκευασμένου ονόματος του στεροειδούς προέρχεται από Dihydrotestosterone το (DHT) και είναι ένα 17-άλφα-αλκυλοποιημένο στεροειδές (17-AA.) Η αλλαγή 17 AA σημαίνει απλά ότι το στεροειδές έχουν αλλάξει χημικά στη 17η θέση άνθρακα να επιτρέψει σε το για να επιζήσει της κατάποσης με την επιβίωση του πρώτου περάσματος μέσω του συκωτιού χωρίς την αλλαγή 17 AA το στεροειδές θα καταστρεφόταν προτού να εισαγάγει πάντα το ρεύμα αίματος. Οι καλές ειδήσεις είναι από αυτήν την αλλαγή που είμαστε σε θέση να απορροφήσουμε ένα χρησιμοποιήσιμο και ισχυρό αναβολικό στεροειδές οι κακές ειδήσεις είναι αυτά είναι τοξικές στο συκώτι. Δεδομένου ότι τα περισσότερα προφορικά στεροειδή είναι 17 AA η τοξική επίδραση μπορεί να είναι αρκετά υψηλή αλλά δεδομένου ότι αναφέρεται σε Anadrol αυτή η επίδραση είναι εντονότερη κάνοντας την ένα από τα περισσότερα τοξικά στεροειδή συκωτιού στην αγορά.
 
Μόλις εισαγάγει το oxymetholone το σώμα, το οποίο έχει την άδεια από τη μορφή 17 AA του θα γίνει ενεργό πολύ γρήγορα και τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά γρήγορα. Όπως καταλαβαίνουμε ότι τα αναβολικά αρρενογόνα στεροειδή η ημιζωή σύνδεσαν με τους έχουν επιπτώσεις κατά ένα μεγάλο μέρος στην αρχική δύναμη Το Oxymetholone έχει μια πολύ σύντομη ημιζωή περίπου 8,5 ωρών που καθιστούν τη δραστηριότητα στεροειδών σχεδόν στιγμιαία αλλά με μια πολύ σύντομη ενεργό διάρκεια. Για το λόγο αυτό πολλοί αθλητές θα χωρίσουν τη δόση Oxymetholone τους σε δύο δόσεις ανά ημέρα προκειμένου να κρατηθεί ένα μέγιστο ποσό του στεροειδούς ενεργού στο σύστημά τους εικοσιτετράωρο κατά τη διάρκεια των περιόδων χρήσης. Εντούτοις, μια δόση ανά ημέρα θα είναι αρκετές να κρατήσει ένα ενεργό ποσό του στεροειδούς που λειτουργεί στο σώμα, αν και όχι σε μέγιστα επίπεδα.
 
 
Συσσώρευση Anadrol/Oxymetholone.
 
Το Anadrol που συσσωρεύει με άλλα αναβολικά στεροειδή δίνει τις δραματικές βελτιώσεις. Παραδείγματος χάριν, η προσθήκη Anadrol σε 50 mg/ime'ra Dianabol δίνει λίγο προστιθέμενο όφελος σε έναν στεροειδή κύκλο αντίθετα, η προσθήκη Anadrol στο οξικό άλας trenbolone 50-100 mg/ime'ra ή 60-80 mg/ime'ra Anavar (oxandrolone) δίνει τη δραματική βελτίωση. Σε αυτήν την συσσώρευσή της η συμπεριφορά είναι παρόμοια με αυτήν Dianabol, αλλά όχι με αυτήν του trenbolone. Πιθανό αυτό είναι επειδή αντίθετα από το trenbolone, το oxymetholone δεν δεσμεύει έντονα στο δέκτη ανδρόγυνων, και την μεγαλύτερη μέρος της αναβολικής επίδρασής της είναι πιθανή που μεσολαβούν όχι genomically μέσω του AR.
 
Oxymetholone/Anadrol για την κοπή.
 
Είναι εύκολο να δει γιατί Oxymetholone είναι τέλειο για τη συσσώρευση όπως οι ιδιότητές της δανείζουν για αυτόν τον σκοπό και λόγω αυτών πολύ αποδίδουν πολύ λίγα άτομα θα χρησιμοποιήσουν Anadrol κατά τη διάρκεια ενός τέμνοντος κύκλου. Εντούτοις, υπάρχει μια εξαίρεση και αρκετά μεγάλος ανταγωνιστικός. Πολλά ανταγωνιστικά bodybuilders θα συμπληρώσουν με Anadrol οι τελευταίες εβδομάδες πριν από μια επίδειξη με την ενίσχυση ενός μεγάλου ποσού το στεροειδές στο σώμα τους για μία περίοδο των εβδομάδων είναι σε θέση να κάνουν τη μεγαλύτερη χρήση του εξαερωτήρα τους επάνω στο τέλος. Μέσω αυτής της διαδικασίας ο ανταγωνιστής κατέχει πολύ έναν πληρέστερο κοιτάζει αλλά πάλι, η προσοχή πρέπει να εφαρμοστεί. Ένα άτομο που είναι πολύ ευαίσθητο στη διατήρηση νερού από αυτό το στεροειδές θα πρέπει να μείνει μακρυά από αυτήν την διαδικασία αλλά εάν η διατροφή αυτών είναι στο σημείο και τέτοια ευαισθησία δεν είναι ένα πρόβλημα, που συνδέεται με ένα καλό AI και έναν στερεό κύκλο διαγωνισμού μια συμπαθητική πλήρης επίδραση μπορεί να κερδηθεί.
 
Οφέλη Oxymetholone Anadrol.
 
Σαν στεροειδές με σκοπό να επεξεργαστεί την ανεπάρκεια και το μυ βάρους που σπαταλούν την ασθένεια αυτό είναι ένα από τα πιό προεξέχοντα στεροειδή συσσώρευσης που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για έναν σκοπό συσσώρευσης. Ενώ πολλά αναβολικά στεροειδή μπορούν να εξυπηρετήσουν και οι συσσωρεύοντας και κόβοντας σκοποί έχουν πιό πολύ έναν αρχικό ρόλο και Anadrol δεν κάνει καμία εξαίρεση. Υπάρχει ένας σκοπός για Anadrol ενώ σε έναν τέμνοντα κύκλο και θα αγγίξουμε σε το καθώς πηγαίνουμε αλλά για την πλειοψηφία των στεροειδών χρηστών που συσσωρεύουν και μόνο που συσσωρεύουν θα είναι η μόνη φορά αυτοί χρησιμοποιεί αυτό το στεροειδές.
Με την απέραντη δύναμή του, Anadrol είναι ένα από τα ισχυρότερα προφορικά στεροειδή που γίνονται πάντα, τα άτομα μπορούν να δουν την αύξηση βάρους τους κατά τόσο όσο και 20-30lbs σε έναν μόνο λίγες εβδομάδες της χρήσης καθώς επίσης και να δουν το βλαστό δύναμής τους μέσω της στέγης. Περαιτέρω, όπως αυτό το στεροειδές σχεδόν πάντα χρησιμοποιείται ως τμήμα ενός σωρού και μη μόνος, λόγω των χαμηλών χαρακτηριστικών συνδέσεων ανδρόγυνών του θα επιτρέψει άλλα στεροειδή παίρνετε για να γεμίσετε πιό καταλλήλως αυτόν τον ρόλο και να δημιουργήσετε λίγο πολύ έναν υψηλότερου επιπέδου της σύμπραξης μεταξύ των διάφορων αναβολικών αρρενογόνων στεροειδών που παίρνετε.
 
Oxymetholone/κύκλοι & δόσεις Anadrol.
 
Το Oxymetholone σχεδόν πάντα έρχεται στο anadrol ταμπλέτες 50 mg και η πιό κοινή δόση είναι απλά 50 mg ανά ημέρα. Ενώ 50 mg ανά ημέρα θα αποδειχθούν πολύ αποτελεσματικά 100 mg ανά ημέρα δεν είναι ασυνήθιστο εντούτοις, 100 mg ανά ημέρα θα αποδειχθούν καθένας θα ήθελαν πάντα να πάρουν εάν επιθυμήσουν να παραμείνουν σε μια αρμόδια σφαίρα. Πρέπει να σημειωθεί ότι Anadrol δεν εγκυμονεί τον ίδιο κίνδυνο για την αναλογία ανταμοιβής που τα περισσότερα άλλα αναβολικά στεροειδή. Αυτός ο κίνδυνος για την αναλογία ανταμοιβής περιστρέφεται γύρω από τη δόση και τα οφέλη ενός ιδιαίτερου στεροειδούς η σημασία, περισσότερο εσείς παίρνει όσο μεγαλύτερα τα αποτελέσματα αλλά περισσότερο παίρνετε τόσο μεγαλύτερο ο κίνδυνος πιθανών παρενεργειών. Το Anadrol έχει αποδειχθεί για να εκλεπτύνει πραγματικά κάτω από την άποψη των οφελών μόλις αρχίσουν οι δόσεις πολύ μετά από 100 mg ανά ημέρα και αυτή η αρνητική αντίδραση μπορεί να αρχίσει να εμφανίζεται στις δόσεις άνω των μόνο 50 mg ανά ημέρα σε μερικά άτομα. Τι αυτό σημαίνει είναι μια εξαιρετικά υψηλή δόση Anadrol χαρακτηριστικά δεν θα παραγάγει τα καλύτερα αποτελέσματα από μια χαμηλότερη βέλτιστη δόση η μόνη επίδραση θα είναι μια υψηλότερου επιπέδου της ζημίας συκωτιού.
 
 
COA
 
 
Πρότυπα παρ. USP28 πρότυπα
Αποτελέσματα των δοκιμών ανάλυσης
Δοκιμή Πρότυπα Αποτελέσματα της ανάλυσης
Προσδιορισμός Πρότυπα απαιτήσεων Προσαρμοστείτε
Διαλυτότητα Καθάρισμα Πέρασμα
Σημείο τήξης 172~180ºC 174~179ºC
Συγκεκριμένη περιστροφή +34~ +38° +36.3°
Απώλεια στην ξήρανση ≤1.0% 0,4%
Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες ≤850PPM 320PPM
Δοκιμή 97.0~103.0% 99.11%
Συμπέρασμα Η προδιαγραφή προσαρμόζεται με στα πρότυπα USP28.
 
 
Παρέχουμε επίσης
 
 
Προφορικά προϊόντα Oxandrolone (Anavar) Stanozolol (Winstrol)
Oxymetholone (Anadrol) Dianabol (Methandrostenolone)
Τεστοστερόνη Βάση δοκιμής 17-methyltestostero (μεθυλικό terone testos)
Δοκιμή Enanthate terone 17α-μεθυλικός-Testos
Οξικό άλας δοκιμής Προφορικό turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Propionate δοκιμής
(Δοκιμή Phenylpropionate)
Turinabol (οξικό άλας Chloroterone, οξικό άλας Clostebol)
Δοκιμή Isocaproate Hexadrone
Δοκιμή Decanoate Mesterolone (Proviron)
Δοκιμή Undecanoate Δοκιμή Cypionate
1-τεστοστερόνη Δοκιμή Sustanon 250
1-τεστοστερόνη Cypionate  
Nandrolone Nandrolone Nandrolone Undecanoate
Propionate Nandrolone Nandrolone Cypiontate
Nandrolone Decanoate (DECA) Stanolone (DHT)
Nandrolone Phenypropionate  
Mestanolone  
Boldenone Βάση Boldenone  
Propionate Boldenone  
Boldenone Undecylenate (ισορροπιες)  
Boldenone cypiontate  
Οξικό άλας Boldenone  
Trenbolone Βάση Trenbolone  
Οξικό άλας Trenbolone (Finaplix)  
Trenbolone enanthate (Parabolan)  
Ανθρακικό άλας hexahydrobenzyl Trenbolone  
Bolone Tj  
Methylstenbolone  
Methenolone Propionate Drostanolone (Masteron π)  
Methenolone Enanthate Οξικό άλας Methenolone
DH EA DHEA (Dehydroepiandrosterone) Epiandrosterone
1-DHEA Οξικό άλας Epiandrosterone
4-DHEA  
7-Keto-DH EA  
   
Άλλοι Μεθυλικό dienedione 2, 4-Dinitrophenol
Trendione/Trenavar Dustasteride
6-OXO Des onide
11-OXO Mcinolone της Tria
Epistane/μεθυλικό Epitiostanol Finasteride
Androstatrienedione Cytomel, T3
  Λ-Thyroxine, T4
  Rimonabant
  Λ-Carnitine
Ανυψωτής φύλων Flibanserin Acetildenafil (Hongdenafil)
CIA lis (Tadalafil) HCL Yohimbine
Μέσω του gra (Silde nafil) Vardenafil (LE vitra) Dapoxetine
  Απόσπασμα Maca
Δολοφόνος πόνου Benzocaine/HCL Benzocaine Tetracaine/HCL Tetracaine
Procaine/Procaine HCL Bupivacaine/Bupivacaine HCL
HCL λιδοκαΐνης Articaine/Articaine HCL
Αντι-οιστρογόνο Κιτρικό άλας Tamoxifen (Nolvadex) Anastrozole (Arimidex)
Κιτρικό άλας Clomiphene (Clomid) Letrazole (Femara/για το mestane)
Exe mestane (Aromasin)  
Φαρμακευτικά είδη Nacetin Phe HCL Raloxifene
Dapoxetine Θεοφυλλίνη
Φωσφορικό άλας νατρίου Dexamethasone Zabol THP Fura
Παρακεταμόλη Ασβέστιο Atorvastatin
Pregabalin Lorcaserin
  Carbergoline
Ασφαλείς οργανικοί διαλύτες Γάμμα-βουτυρολακτόνες (GBLsolvents) Βενζυλικό οινόπνευμα (BA)
1,4-Butanediol (BDO) Βενζυλικό benzoate (BB)
Αιθυλικό Oleate (EO) Guaiacol
Πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών (GSO) Πολυ γλυκόλη αιθυλενίου (ΓΟΜΦΟΣ)
  Polysorbate 80
Χ Γ H&Peptides HGH 176-191 2mg/vial Ipamorelin 2mg/vial
MGF ΓΌΜΦΩΝ MGF Hexarelin 2mg/vial
Cjc-1295/με DAC Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial Selank 5mg/vial
ΑΜ-1 ΑΜ-2 10mg/vial Follistatin 344
Ghrp-2 5mg/vial & 10mg/vial Follistatin 315
Ghrp-6 5mg/vial & 10mg/vial Eptifibatide
SARMs Aicar MK-2866/Ostarine/Enobosarm
Andarine/S4 RAD-140
Andarine/gtx-007 SR9011
GW-501516 (cardarine) SR9009
Lgd-4033 Sunifiram
MK-677/Ibutamoren/Nutrobal YK11


 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.Bran

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Μας ελάτε σε επαφή με Γρήγορα