Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Η αξιοπιστία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιχείρησης

      

Αρχική Σελίδα

Sustanon 250 στεροειδή συμπληρώματα αύξησης μυών Boldenone μίγματος τεστοστερόνης για τα άτομα

Sustanon 250 στεροειδή συμπληρώματα αύξησης μυών Boldenone μίγματος τεστοστερόνης για τα άτομα

Κίνα Sustanon 250 στεροειδή συμπληρώματα αύξησης μυών Boldenone μίγματος τεστοστερόνης για τα άτομα προμηθευτής
Sustanon 250 στεροειδή συμπληρώματα αύξησης μυών Boldenone μίγματος τεστοστερόνης για τα άτομα προμηθευτής Sustanon 250 στεροειδή συμπληρώματα αύξησης μυών Boldenone μίγματος τεστοστερόνης για τα άτομα προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Sustanon 250 στεροειδή συμπληρώματα αύξησης μυών Boldenone μίγματος τεστοστερόνης για τα άτομα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Ycphar
Πιστοποίηση: ISO9001

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία μυστικότητας
Χρόνος παράδοσης: 3-7 ημέρες
Όροι πληρωμής: Δυτική Ένωση, γραμμάριο χρημάτων, Bitcoin
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Φαρμακευτικό όνομα: Τεστοστερόνη (με propionate, phenylpropionate, isocaproate και decanoate τον εστέρα) Μοριακό βάρος της βάσης: 288.429
Propionate: 365.50 Phenylpropionate: 438.60
Isocaproate: 404.58 Σημείο τήξης της βάσης: 155 Κέλσιος
Υψηλό φως:

boldenone prohormone

,

boldenone acetate

Sustanon 250 στεροειδή συμπληρώματα αύξησης μυών Boldenone μίγματος τεστοστερόνης για τα άτομα

Sustanon 250

Φαρμακευτικό όνομαΤεστοστερόνη (με propionate, phenylpropionate, isocaproate και decanoate τον εστέρα)
Μοριακό βάρος της βάσης288,429
Propionate365.50
Phenylpropionate438.60
Isocaproate404.58
Decanoate460.6958
Σημείο τήξης της βάσης155 Κέλσιος
Ενεργός ζωήπερίπου 21 ημέρες
Αναβολική/αρρενογόνος αναλογία100/100

 
Αρχικά αναπτυγμένο ως χρήση πρώτιστα για τη θεραπεία αντικατάστασης ορμονών, Sustanon 250 είναι ένα μίγμα της σκέψης εστέρων τεστοστερόνης για να παρέχει μια μακράς διαρκείας απελευθέρωση1 τεστοστερόνης. Θεωρήθηκε ότι με να χρησιμοποιήσει απότομα, μέσοι και μακριοί να ενεργήσει εστέρες ότι μια σταθερή ροή της ένωσης θα μπορούσε να διατηρηθεί και ότι οι εξαιρετικά σπάνιες εγχύσεις θα απαιτούνταν. Εντούτοις, αυτή η θεωρία αποδείχθηκε λανθασμένη ως επίπεδα αίματος της σύνθετης αιχμής μάλλον γρήγορα και αργά κωνικότητα κάτω με το πέρασμα του χρόνου. Για να διατηρήσει τα σταθερά επίπεδα αίματος το φάρμακο πρέπει να εγχθεί εξίσου συχνά με άλλος κοντός οι ενώσεις.
Το Sustanon 250 συνδυάζεται με η τεστοστερόνη των ακόλουθων ποσών: 30mg propionate, 60mg phenylpropionate, 60mg isocaproate, 100mg decanoate. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχει ένα Sustanon 100. Είναι το ακόλουθο: 20mg propionate, 40mg phenylpropionate, 40mg isocaproate. Λόγω Sustanon 100 που δεν έχει τον εστέρα decanoate η ενεργός ζωή της ένωσης είναι πιό σύντομη από αυτή Sustanon 250. Εκτός από εκείνη την διαφορά, οι ενώσεις είναι αρκετά παρόμοιες. Εντούτοις, σε αυτό το σχεδιάγραμμα Sustanon 250 θα εξεταστεί μόνο.
 
Το Sustanon 250, έξω από το μίγμα των εστέρων, δεν προσφέρει κανένα μοναδικό πλεονέκτημα σε άλλες ενώσεις τεστοστερόνης. Τα αποτελέσματα πρέπει ως επί το πλείστον να είναι τα ίδια με οποιαδήποτε ένωση τεστοστερόνης. Από την άποψη των αποτελεσμάτων των εστέρων, Sustanon 250 φαινομενικά έχει το χειρότερο και οι δύο. Πολλοί χρήστες παραπονιούνται ότι πάσχουν από τη διατήρηση νερού χρησιμοποιώντας την ένωση λόγω των μακριών να ενεργήσουν εστέρων, αλλά λόγω των κοντών να ενεργήσει εστέρων, η ένωση πρέπει να εγχθεί συχνά. Αυτό έχει οδηγήσει πολλούς χρήστες για να επιλέξει απλά έναν άλλο εστέρα τεστοστερόνης που σχεδιάζεται καλύτερα για τους στόχους τους.
 
Η τεστοστερόνη είναι σε θέση να προωθήσει τις αυξήσεις δύναμης και τη μυϊκή αύξηση μέσω των πολυάριθμων μηχανισμών. Φυσικά πρώτα από την τεστοστερόνη προωθεί τη διατήρηση αζώτου στο μυ επομένως που επιτρέπει στους μυς για να κρατήσει περισσότερη πρωτεΐνη και που επιτρέπει την επισκευή και την αύξηση εκείνων των μυών. Αφετέρου η τεστοστερόνη δεσμεύει στο δέκτη ανδρόγυνων για να προωθήσει τους εξαρτώμενους μηχανισμούς δεκτών για τη μυϊκή αύξηση και την παχιά απώλεια2. Η τεστοστερόνη βοηθά επίσης να αυξήσει τις συγκεντρώσεις των δεκτών ανδρόγυνων στα κύτταρα που είναι σημαντικά για την αύξηση και την επισκευή μυών στο μυ.
 
Όπως αναφέρεται, η τεστοστερόνη μπορεί να διαδραματίσει έναν ρόλο στην προώθηση της παχιάς απώλειας. Η τεστοστερόνη έχει τη δυνατότητα να δεσμεύσει στους δέκτες ανδρόγυνων στα παχιά κύτταρα. Αυτό μπορεί να επιτρέψει τη διακοπή του λίπους σωμάτων ενώ και αποτρέπει επίσης το νέο παχύ σχηματισμό3. Φυσικά εξαιτίας του γεγονότος ότι η τεστοστερόνη θα ενθαρρύνει τη μυϊκή αύξηση, έμμεσα θα προωθήσει την παχιά μείωση επειδή οποιεσδήποτε υπερβολικές θερμίδες είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν στη διαδικασία οικοδόμησης μυών παρά την προσθήκη ως λίπος σωμάτων.
 
Όπως τα περισσότερα αναβολικά στεροειδή, η τεστοστερόνη αυξάνει επίσης την κόκκινη παραγωγή κυττάρων αίματος. Ένας αυξανόμενος αριθμός κόκκινων κυττάρων αίματος στο αίμα μπορεί να βελτιώσει την αντοχή μέσω του καλύτερου οξυγονωμένου αίματος καθώς επίσης και βελτιώνοντας τη δυνατότητα ενός χρήστη να ανακτήσει μετά από την επίμονη σωματική δραστηριότητα. Εντούτοις πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν άλλες στεροειδή και ενώσεις που εκεί έξω είναι πολύ πιό έμπειρα σε αυτήν την λειτουργία.
 
Μεταξύ των άλλων μηχανισμών που η τεστοστερόνη μπορεί να βοηθήσει να προωθήσουν το anabolism είναι μέσω της αυξανόμενης παραγωγής του παράγοντα 1 αύξησης ινσουλίνης αυτό ενθαρρύνει, καθώς επίσης και καταστέλλοντας τη δράση των καταβολικών ορμονών στο σώμα. Από την άποψη της αύξησης απόδοσης, η τεστοστερόνη προσφέρει επίσης τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα. Δηλαδή έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τον αριθμό νευρώνων μηχανών στους μυς και με αυτόν τον τρόπο τη βελτίωση της μυϊκής συστολής. Όπως πολλά άλλα αναβολικά στεροειδή η τεστοστερόνη προωθεί επίσης τη σύνθεση γλυκογόνου (4). Αυτό θα βοηθήσει φυσικά να βελτιώσει την αντοχή και τη δύναμη ενός χρήστη με την παροχή περισσότερων καυσίμων για τα έντονα workouts που αυξάνουν έτσι την αντοχή και τη δύναμη, δεδομένου ότι το γλυκογόνο είναι αποθηκευμένοι υδατάνθρακες που χρησιμοποιούνται ως καύσιμα κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Χρήση/χορήγηση της δόσης

Όπως με τις άλλες ενώσεις τεστοστερόνης, οι δόσεις του φαρμάκου που λαμβάνονται από τους χρήστες ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με την εμπειρία και τους στόχους του χρήστη. Οι δόσεις τόσο χαμηλές όσο 200-250mgs την εβδομάδα έχουν αναφερθεί από τους χρήστες που λένε αυτοί έχουν κάνει τα καλά κέρδη, με τους πεπειραμένους χρήστες που διαχειρίζονται διάφορα γραμμάρια τεστοστερόνης την εβδομάδα. Η σειρά της χρήσης είναι πολύ ευρεία. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τις γυναίκες που χορηγούν την τεστοστερόνη. Είναι λόγω της μακριάς ενεργού ζωής μερικοί από τους εστέρες σε Sustanon 250, δεν συνιστάται οι γυναίκες που επιλέγουν να διαχειριστούν τη χρήση τεστοστερόνης αυτό ή άλλη μακρύς-οι τύποι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τους αργούς να ενεργήσουν εστέρες δεν μπορούν να αλλάξουν γρήγορα εάν οι αρνητικές παρενέργειες γίνονται υπερβολικά φορτικές. Με να πρέπει να εξεταστεί η αργή απελευθέρωση της τεστοστερόνης και να μην είσαι σε θέση στις χαμηλότερες δόσεις ή να παυτεί η διοίκηση της ένωσης αμέσως, το καθιστά πιθανότερο ότι οποιεσδήποτε παρενέργειες που είναι πεπειραμένες θα είναι εντονότερες ή/και υπερβάλλουσες. Για το λόγο αυτό, το τα θηλυκά που χρησιμοποιούν την τεστοστερόνη μπορούν να θελήσουν να αρχίσουν με propionate ή την αναστολή τεστοστερόνης κατά επιλογή ποιου εστέρα να χρησιμοποιήσουν και όχι Sustanon 250.
 
Από την άποψη ενός πραγματικού προγράμματος εγχύσεων, να διατηρήσει τα σταθερά επίπεδα αίματος των σύνθετων ατόμων πρέπει να εγχύσει τουλάχιστον κάθε δεύτερη μέρα, με κάθε μέρα τις εγχύσεις που προτιμώνται φυσικά. Αυτό οφείλεται στους κοντούς να ενεργήσει εστέρες που Sustanon 250 περιέχει. Εάν το ένα επιλέγει να εγχύσει λιγότερο συχνά είναι πιθανό να δοκιμάσουν τα κυμαινόμενα επίπεδα και αυτό μπορεί να οδηγήσει στις πιό σκληρές παρενέργειες σε μερικούς χρήστες. Εντούτοις λόγω των μακριών να ενεργήσουν εστέρων οι χρήστες πρέπει να περιμένουν περίπου 21 ημέρες αφότου καθαρίζει η τελευταία έγχυση για να έχει την ένωση το σύστημά τους έτσι ώστε μπορούν να αρχίσουν τη θεραπεία μετα-κύκλων. Κάποιος μπορεί να θελήσει να αρχίσει σύντομος να ενεργήσει η τεστοστερόνη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου λόγω των μειωμένος επιπέδων τεστοστερόνης. Αυτό θα οδηγούσε σίγουρα σε μια ομαλότερη μετάβαση να έρθει μακριά της ένωσης.

Κίνδυνοι/παρενέργειες

Οι περισσότερες από τις παρενέργειες ότι το αποτέλεσμα από τη χρησιμοποίηση της τεστοστερόνης στα αρσενικά συσχετίζεται με την υψηλή τάση της τεστοστερόνης να μετατρέψει στο οιστρογόνο μέσω του ενζύμου aromatase. Αυτές οι παρενέργειες μπορούν να περιλάβουν τη διατήρηση και το gynecomastia νερού. Οι χρήστες συχνά παραπονιούνται ότι η διατήρηση νερού είναι αυστηρότερη με τους μακρύτερους να ενεργήσει εστέρες απ'ό, τι με τους κοντύτερους να ενεργήσει εστέρες όπως propionate. Για να καταπολεμήσουν αυτές τις παρενέργειες οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους ανασταλτικούς παράγοντες aromatase ή/και τους εκλεκτικούς διαμορφωτές δεκτών οιστρογόνου. Φυσικά η πιθανότητα του οιστρογόνου αφορούσε την αύξηση παρενεργειών καθώς οι δόσεις αυξάνονται. Εντούτοις αυτοί πρέπει να είναι ελέγξιμοι εάν οι κατάλληλες προφυλάξεις που λαμβάνονται.
 
Φυσικά να είσαι τεστοστερόνη, του χρήστη πρέπει επίσης να αναμείνει να εξετάσει τις αρρενογόνες παρενέργειες ως δυνατότητα. Αυτές οι παρενέργειες μπορούν να περιλάβουν την αύξηση του προσώπου/τρίχας σωμάτων, την επιδείνωση της αρσενικής φαλάκρας σχεδίων, και το ελαιούχες δέρμα/την ακμή, μεταξύ άλλων. Μερικοί χρήστες μπορούν να επιθυμήσουν να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα όπως Proscar/Propecia για να μειώσουν το ποσό τεστοστερόνης που μετατρέπει στο dihydrotestosterone. Το Finasteride είναι επίσης μια επιλογή που οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν.
 
Λόγω της καταστολής των φυσικών επιπέδων τεστοστερόνης, η ορχική ατροφία είναι επίσης πιθανό να εμφανιστεί σε μερικά άτομα. Η χρήση της ανθρώπινης χοριονικής γοναδοτροπίνης μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει αυτό, μεταξύ του είναι άλλα αποτελέσματα. Φυσικά μια κατάλληλη θεραπεία μετα-κύκλων πρέπει να οργανωθεί μόλις ολοκληρωθεί η διοίκηση της ένωσης για να βοηθήσει να ανακτήσει την πλήρως λειτουργούσα φυσική παραγωγή τεστοστερόνης.
 
Πολύ περισσότερο από τους άλλους εστέρες τεστοστερόνης, για την πιθανή εξαίρεση propionate, οι χρήστες Sustanon θα παραπονεθούν συχνά για το irratation και τη διόγκωση περιοχών εγχύσεων. Μερικά άτομα διαπιστώνουν ότι η αντίδραση που δοκιμάζουν με την ένωση είναι τόσο κακή στην πραγματικότητα ότι θα πρέπει να παψουν τη διοίκηση από την. Επίσης, λόγω των συχνών εγχύσεων της ένωσης και της δυνατότητας της ενόχλησης περιοχών εγχύσεων, είναι advisible ότι οι χρήστες περιστρέφονται τις περιοχές εγχύσεων όσο το δυνατόν συχνότερα έτσι ώστε καμία περιπλοκή δεν προκύπτει.
 
Οι γυναίκες μπορούν να διαπιστώσουν ότι άλλοι κοντύτεροι να ενεργήσουν εστέρες είναι πιό εύχρηστοι από περισσότερο ενεργώντας όπως μερικές από εκείνους που βρίσκονται σε Sustanon 250. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γρήγοροι να ενεργήσουν εστέρες μπορούν να είναι ελεγχόμενοι ευκολότεροι και ότι τη χορήγηση της δόσης και η διοίκηση της ένωσης μπορούν να αλλάξουν γρήγορα εάν οι αρνητικές παρενέργειες γίνονται υπερβολικά φορτικές. Με τους μακρύτερους να ενεργήσουν εστέρες αυτές οι ρυθμίσεις είναι δυσκολότερο να καθούν γρήγορα και οι παρενέργειες θα μπορούσαν να γίνουν εντονότερες ή/και υπερβάλλουσες. Για το λόγο αυτό, τα θηλυκά που χρησιμοποιούν την τεστοστερόνη μπορούν να θελήσουν να αρχίσουν τουλάχιστον με τους κοντύτερους να ενεργήσουν εστέρες εάν πειραματίζονται με την τεστοστερόνη.
 
Φυσικά με τις γυναίκες που χρησιμοποιούν την τεστοστερόνη υπάρχει μια δυνατότητα ότι τα virilizing συμπτώματα θα μπορούσαν να εμφανιστούν. Η εμβάθυνση της φωνής, σώμα/του προσώπου αύξηση τρίχας, και διεύρυνση της κλειτορίδας είναι όλες πιθανές παρενέργειες της χρήσης τεστοστερόνης. Αυτοί είναι ως επί το πλείστον αμετάκλητα5.
 
Sustanon 250 στεροειδή συμπληρώματα αύξησης μυών Boldenone μίγματος τεστοστερόνης για τα άτομα

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.Bran

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Μας ελάτε σε επαφή με Γρήγορα